dimarts, 13 de novembre de 2007

Peus de porc amb marisc



Ingedients:

12 peus bullit

12 escamarlans

12 gambes

24 cloïses grosses

2 cebes i 2 tomàquets

6 grans d'all

1 llesca de pa de barra

julivert

12 ametlles

12 pinyons

cirereta

Abans de res fregirem en una paella un tall de cirereta gros, 3 grans d'all i una llesqueta de pa de barra que farem servir per fer la picada, i ho resevarem.

En la mateixa paella, fregirem les gambes i els escamarlans. Els retirarem i segidament i farem un sofregit amb les cebes , els tomàquets i els alls.

En una cassola a banda i posem els peus, hi tirem el sofregit per sobre i el brou de peix. Ho deixarem coure fins que els peus siguin ben tous. Llavors i afegirem el marisc reservat, les cloïses i la picada que farem amb els tres alls fregits, la llesca de pa fregida, tres alls crus, julivert, safrà en branca, ametlles i pinyons.

En el moment de servr i tirem un all i oli negat.