dimarts, 13 de novembre de 2007

Conill amb llagostins

Ingredients:

1 conill i mig
18 llagostins
3 cebes
4 tomàquets
1 cabeça d'alls
1 fulla de llorer
1 copa de conyac
100g d'ametlles torrades

Posem al foc una cassola de terrisa amb oli d'oliva per tal de sofregir els llagostins; un cop fets els retirem i en la mateixa cassola rostim el conill tallat a trossos no gaire grosssos, salats i empebrats prèviament, juntament amb la fulla de llorer, les cebes, els tomàquets i la cabeça d'all.
Quan tot comenci ha estar ben daurat, hi posem un raig de conyac i tapem la cassola. Vigilarem que no s'agafi i si convé i afegirem una mica d'aigua.
Quan el conill sigui cuit el retirarem de la cassola.
Si hi ha massa oli en retirarem el escés.
Les cebes, els tomàquets i la cabeça d'alls cuits els passarem pel pasapuré per tal de fer una salsa, que tot seguit posarem a la cassola. Hi tornem a posar tots els trossos de conill i els llagostins, hi afegim la picada i ho deixem coure durant 10 minuts més.