dimarts, 13 de novembre de 2007

Peus de porc amb escamarlans

Ingredients:

6 peus de porc
24 escamarlans
3 cebes
1 tomàquet madu
10 dents d'all
julivert
2 llesques de pa de barra fines
12 ametlles

Rentem els peus i els posem a bullir amb una fulla de llorer i una ceba.
En una cassola posem oli i fregim les llesques de pa, els alls , les ametlles i el julivert. Una vegada fregit, ho trinxem tot al morter fent una salsa i ho guardem a part.
En el mateix oli fregim la ceba tallada fina, i quan ja és rossa hi afegim el tomàquet i ho deixem fer una estona.
Enfarinem els peus, els fregim i els posem a la salsa, juntament amb els escamarlans. Hi afegim brou o aigua fins cobrir-ho tot, i ho deixem bullir a foc lent durant 15 minuts.
Una vegada passat aquest temps hi afegim la picada i ho deixem bullir 5 minuts més.
Aquest plat cal servir-lo calent a la cassola.

1 comentari:

chefrubio ha dit...

a on estan els escamarñans, y cuant de temps de cuir als peus de porc?