dimarts, 13 de novembre de 2007

Peus de porc amb cargols

Ingredients:

6 peus de porc bullits
200 cargols
1 ceba grossa
2 tomàquets
2 grans d'alls
sal
vinagre
oli
pebre
llorer
1 got de vi negre
all
julivert

En primer lloc matarem els cargols tirant-los aigua bullent per sobre. Un cop morts els retarem amb sal i vinagre.
Tallarem els peus en trossos no gaire grossos i els enrossirem en una paella amb un xic d'oli. Els retirarem del foc i els reservarem
En una cassola farem un bon sofregit de ceba, tomàquet i uns grans d'all. Quan el sofregit sigui ja fet, tirarem a la cassola els cargols, els peus, la sal, el pebre, una fulla de llorer i un bon raig de vi negre, i ho posarem a coure tot plegat com a mínim dues hores.
Si queda sensa líquit i anirem afegin una mica d'aigua de tant en tant. Quan falti poc per acabarse de coure hi posarem una bona picada d'all i julivert.