
Ingedients:
12 peus bullit
12 escamarlans
12 gambes
24 cloïses grosses
2 cebes i 2 tomàquets
6 grans d'all
1 llesca de pa de barra
julivert
12 ametlles
12 pinyons
cirereta
Abans de res fregirem en una paella un tall de cirereta gros, 3 grans d'all i una llesqueta de pa de barra que farem servir per fer la picada, i ho resevarem.
En la mateixa paella, fregirem les gambes i els escamarlans. Els retirarem i segidament i farem un sofregit amb les cebes , els tomàquets i els alls.
En una cassola a banda i posem els peus, hi tirem el sofregit per sobre i el brou de peix. Ho deixarem coure fins que els peus siguin ben tous. Llavors i afegirem el marisc reservat, les cloïses i la picada que farem amb els tres alls fregits, la llesca de pa fregida, tres alls crus, julivert, safrà en branca, ametlles i pinyons.
En el moment de servr i tirem un all i oli negat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada